This project has been designed for a multinational banking and financial services corporation that is seeking to establish a new branch in the Brookview Centre located in Knoxville, Tennessee. The objective is to provide functional, sleek, and connected design through space planning materials, and finishes within the given 5,000 sqft space. This corporation is guided by connecting those they serve with the resources they need to be successful. For that reason, the mood of this design shall reflect a bank that has a high customer to company connection. A bold color pallet paired with a modest space plan makes for a perfectly harmonized design. The corporation is trying a new retail-style approach to give both customers and staff a more enjoyable banking experience. In this design, one is able to see the features that promote a positive atmosphere and workplace.

LOBBY 6 WINNER-1.jpg
Lauren Teller pods jpeg.jpg
Bistro 2 jpeg.jpg
Lauren Break Room 1 jpeg.jpg
Lauren Conference 1[10878] jpeg.jpg
Lauren Pres Office 1[10880].jpg